Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Daytona 125cc


Ενα πενατο μηχανακι μας εστειλε φιλος της σελιδας.. Το μηχανακι ειναι βολταδικο καθαρα και εχει αλλαγμενο μοτερ kembo...φοραει εναν εκκεντροφορο fuego 5ο σταδιο για να τραβαει καλυτερα, διοτι ο φιλος παει μακρια ταξιδια με το μηχανακι. Εξωτερικα τωρα εχει πεσει αρκετη δουλεια...εχει κυππαρισι χρωμα με χρυσες περλες και μεταλα...πολυαστερα στα φλασακια στην μανισια μασκα, χρυσες ride it ζαντες μπρος πισω... μια μικρη μαργαριτα μπροστα, μαυροταμπελη sebring,χρυσα αντιβαρα για να ταιριαζει με τις ζαντες και τελος μια σελα με χαμηλο προφιλ.. Ο φιλος και το μηχανακι ειναι απο μακροχωρι βεροιας..


Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Crypton X Pink..!!

Ενα πενατο Crypton X μας εστειλαν.. το oπoιο τραβάει πολλά βλέμματα όταν κυκλοφορεί στο δρόμο. Ολα τα crypton είναι πολυ πενατα ακόμα κ τα μανισια με μια εξάτμιση γίνονται γαματα αλλά αυτό εδώ είναι απλός πενα. Το μηχανάκι φοραει εξάτμιση gpr carbon, μασπιέδες yoshimura ,καινουργια λάστιχα και αλυσιδογραναζια, φτερό carbon ,xenon φωτα ,καλύμα σέλας με το σήμα της yamaha, φανάρι πίσω με φλας της yamaha και παρά πολλά extra. Το χρωμα του είναι ροζ με άσπρο. Το crypton δεν θελει πολλά για να είναι ομορφο είναι από μόνο του αλλά αυτό εδώ τα σπάει..!!


Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

Daytona Dv Takegawa


Ενα Daytona full Τakegawa μας εχει στειλει φιλος της σελιδας. Το μοτέρ είναι όλο Takegawa στα 125cc..Φοράει συμπλέκτη στο χέρι Takegawa 5 disc, σασμάν Takegawa 5αρι, στρόφαλο Takegawa, εκκεντροφόρο Takegawa, κεφαλή Takegawa, κυλινδροπίστονo Takegawa 54mm, πολλαπλασιαστή Takegawa, ηλεκτρονική Takegawa, καρμπιρατερ Keihin 28mm, λαιμό carburateur Takegawa και εξάτμιση Protech trioval.. Εξωτερικα το μηχανακι φοραει..χερούλια Racing boy, μανέτες Racing boy και εχει μεταλλικο πορτοκαλι χρωμα.. Απο νικελ εχει σχάρα, αμορτισέρ και καπάκι εκκεντοφορου.. Το μηχανακι και ο ιδιοκτητης ειναι απο Ροδο...