Τρίτη 27 Αυγούστου 2013

Yamaha Z 73mm!!

Ενα πολυ πενατο Z απο Καρδιτσα.. το μηχανακι
ειναι στην πενα!!! ειναι 73mm, με 39αρι keihin, εξατμιση protech με χειροποιητο λαιμο, wr στροφαλο με hotrod μπιελα, msd πολλαπλασιαστη και μπουζοκαλοδιο, εχει shifter για γρηγορες αλλαγες και shift light για σωστες αλλαγες. Επισης εχει τρομπα νερου bosch, και αλυσιδα D.I.D. χρυση. Το μηχανακι εχει βγαλει 50 αλογα και ειναι φτιαγμενο στο MotoRopi Preformance!!!








Κυριακή 25 Αυγούστου 2013

Yamaha Z Μπομπ Σφουγγαρακης!!!

Ενα διαφορετικο Z μας εστειλε φιλος. Το μηχανακι ειναι ολο απο την αρχη ανακατασκευη και ειναι σχεδον αστρωτο. Μοτερικα ειναι στα 200cc, ειναι υδροψυκτο, εχει ριδιερα vforce wr, wiseco πιστονι και ανοιγματα rektifie. Φοραει μια protech 200αρα, στροφαλο wr και μπιελα hot rods. Επισης στο μηχανακι ειναι ολα νικελ κ φοραει μπροστα δισκοφρενο μαργαριτα. Αυτο ομως που τραβαει την προσοχη ειναι οι αερογραφιες.. Ο φιλος εχει κανει πολυ καλη δουλεια στις αερογραφιες κ εχει μικρες λεπτομεριες απο τον.. Μπομπ Σφουγγαρακη!!! Το μηχανακι ειναι απο Χαλκιδα..





Τετάρτη 14 Αυγούστου 2013

Honda c50

Ενα πολυ πενατο στρογγυλοφαναρο σε μπλε χρωμα που μας εχει στελει φιλος.. Στο μηχανακι εχουν μπει καρτερ αμιζα, κυλινδρος takegawa με επιστρωση nicasil και πιστονι aasa. Επισης το μηχανακι εχει κεφαλη CDI. Αυτα ξερουμε για το c50. Ο ιδιοκτητης και το μηχανακι ειναι απο Ηρακλειο.



Το πρωτο ηλεκτρικο scooter της KTM

H KTM ανακοινωσε τη  παραγωγή του Ε-speed το όποιο ειναι ένα ηλεκτρικό scooter . Το πρωτότυπο παρουσιάστηκε 
στην εκθεση στο tokyo motorcycle show και μετά στο tulin στην Αυστρια , το e -speed σχεδιάστηκε από τον gerald kiska . Ο κινητήρας του θα αποδίδη 15 άλογα με ροπή 3 ,6 χιλιογραμομετρων ,το όποιο θα έχει την τελική πάνω από 85 χιλιόμετρα την ώρα η αναρτήσεις του είναι σχεδιαζμένες από την wp .Το scooter  θα βγει το 2015 με ανιπομονισεια περιμένουμε να το δούμε πως θα ειναι το πρωτο scooter  της γνωστής εταιρείας για μηχανές σχεδιαζμένες για χώμα .

Παρασκευή 9 Αυγούστου 2013

GLX 53mm

Glx απο φιλο της σελιδας οπου μας το εστειλε για να το ανεβασουμε.. το glx ειναι πολυ προσεγμενο, ειναι ανακατασκευη απο c50... Ειναι στα 53 χιλιοστα κ ειναι 100 κυβικα. Απο οτι μας λεει ο φιλος ειναι 3σασμανο κ εχει διαφορα πραγματα απο takegawa οπως μια στροφαλομπιελα ενα πιστονι κ εναν εκεντροφορο. Ο φιλος και το μηχανακι ειναι απο Αγρινιο..





Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ GSXR ΕΠΙΑΣΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕ...ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΤΑ ΕΞΗΣ ΛΟΓΙΑ: ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΘΑΨΕΣ ΤΟ ΓΙΟ ΕΓΩ ΘΑ ΘΑΨΩ ΕΣΕΝΑ....

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

57mm Takegawa by Μοτο Κοντοβας

Το μηχανάκι είναι φτιαγμένο Απ τον Μοτο Κοντοβα στο Βόλο! Είναι 57 nicasil με 56αρι στροφαλο, κεφαλη takegawa, εισαγωγη takegawa, keihin 28Αρι sudco, φιλτροχοανη takegawa,Καπακι συμπλεκτη Daytona με σωθηκα Takegawa, ψυγείο takegawa, εξατμιση Over titanium-carbon, Πολαπλασιαστησ MSD και ηλεκτρονική Ignitech! Εξωτερικά το παπι είναι βαμμένο μπλε-μωβ στον ΚοΚο (Κωστα Μοσιο) με κλεισμενα τα φλας και τα πάντα Γνησια πάνω του και όλα τα νικελ βουτα! Αλλά και αρκετά αξεσουάρ της takegawa πάνω του όπως .. Μανιβελα - χειρολαβες - μανετες σφουγκαρακια μανετων και αναρτήσεις!